implantater-ikonImplantater

implantater
 
Har du mistet en eller flere tænder, kan et tandimplantat være den bedste løsning.
Det er i dag en almindelig anerkendt behandling som de fleste kan få foretaget, og implantater har ofte en lang levetid. Der kan dog være biologiske omstændigheder som gør, at denne behandling ikke er velegnet. En grundig undersøgelse vil afgøre dette.

Et implantat er fremstillet af titanium, som let accepteres af kroppen. Det fungerer som en kunstig tandrod, hvorpå der sættes en eller flere kunstige tænder, der både ligner og føles som en naturlig tand.

Vi har i mange år arbejdet med implantater og er derfor altid klar med kompetent rådgivning om hele behandlingsprocessen.
Klinikken er medlem af 3 implantatgrupper – KIBO (lokal forening), DSOI (landsdækkende forening) og EAO (europæisk forening).

  • "Virkelig god service, det var en ren fornøjelse, normalt føler jeg mig ret utryg ved at tage til tandlægen, men Jakob som jeg var inde hos, var rigtig god til at informere og gøre en tryg, service i topklasse"
    22/03/2017
  • "Helt igennem en fantastisk Tandkæge (Stine Elkjær) med høj faglighed - som afspejles af solidt håndværk. Heraf gør hun nytte af løbende sparring med sine kompetente klinik assistenter, hvilket skaber en positiv energi på klinikken. "
    21/02/2019

Hjælp os med at hjælpe dig


På vegne af både jer og den generelle tandsundhed i Danmark, deltager vi her på klinikken i en underskriftindsamling. Årsagen til dette er en hasteindført særlov, der skærer betydeligt i det offentlige tilskud til forebyggende tandpleje. Dette betyder bl.a., at priserne på flere typer behandling desværre stiger lidt.

Det vil hjælpe meget, hvis I vil bidrage med jeres underskrifter, da dette vil sende et utvetydigt signal til politikerne om at den danske befolkning – ikke kun de ansatte på tandklinikkerne – ønsker en bedre løsning på alles vegne.

Linket til underskriftindsamlingen kan findes her:

memeta.dk/underskriftindsamling/

 

×
Online booking