tandeftersyn-ikonKroner, broer og opbygninger


 

Er en tand så destrueret at den ikke kan genopbygges med en fyldning, kan det være nødvendigt at restaurere tanden med en krone. En krone kan fremstilles i tandfarvet porcelæn eller i guld. 
Behandlingen består i en beslibning af tanden, hvorefter der tages et aftryk. Aftrykket bruger tandteknikeren til at fremstille kronen.

Mistede tænder kan ofte erstattes af en bro. Broer fremstilles i samme materialer og ved samme fremgangsmåde som kroner, men omfatter flere tænder på en gang.

Er tanden rodbehandlet, og mangler der meget af den naturlige tand, kan det blive nødvendigt først at forstærke den med en stiftopbygning. Her vil man sætte en stift ned i tanden og opbygge en stub som kronen eller broen kan sidde fast på.

  • "Virkelig god service, det var en ren fornøjelse, normalt føler jeg mig ret utryg ved at tage til tandlægen, men Jakob som jeg var inde hos, var rigtig god til at informere og gøre en tryg, service i topklasse"
    22/03/2017
  • "Helt igennem en fantastisk Tandkæge (Stine Elkjær) med høj faglighed - som afspejles af solidt håndværk. Heraf gør hun nytte af løbende sparring med sine kompetente klinik assistenter, hvilket skaber en positiv energi på klinikken. "
    21/02/2019

Hjælp os med at hjælpe dig


På vegne af både jer og den generelle tandsundhed i Danmark, deltager vi her på klinikken i en underskriftindsamling. Årsagen til dette er en hasteindført særlov, der skærer betydeligt i det offentlige tilskud til forebyggende tandpleje. Dette betyder bl.a., at priserne på flere typer behandling desværre stiger lidt.

Det vil hjælpe meget, hvis I vil bidrage med jeres underskrifter, da dette vil sende et utvetydigt signal til politikerne om at den danske befolkning – ikke kun de ansatte på tandklinikkerne – ønsker en bedre løsning på alles vegne.

Linket til underskriftindsamlingen kan findes her:

memeta.dk/underskriftindsamling/

 

×
Online booking