tandeftersyn-ikonParadentosebehandling

tandeftersyn
 

Paradentose er tandkødsbetændelse som har spredt sig dybere omkring tanden – altså ned omkring tandens rod. Dette medfører et tab af væv, som gør at tanden ikke sidder lige så godt fast.

Det vigtigste formål med behandling af parodontose er at behandle og forebygge, så sygdommen ikke udvikler sig. Bliver parodontosen ikke behandlet, risikerer du i sidste ende at miste en eller flere tænder.

Vi instruerer i hvordan du selv optimalt kan holde tænderne rene. Herudover foretager vi en dybere tandrensning, hvor tændernes rødder glattes rene – en tandrodsrensning. Hvis tandkødet er meget betændt og ømt, kan det være nødvendigt at lokalbedøve.

I de tilfælde hvor parodontosen er meget fremskreden og konventionel behandling ikke er tilstrækkelig, kan det blive nødvendigt foretage en tandkødsoperation eller at supplere behandlingen med antibiotika. Dette er dog relativt sjældent.

  • "Virkelig god service, det var en ren fornøjelse, normalt føler jeg mig ret utryg ved at tage til tandlægen, men Jakob som jeg var inde hos, var rigtig god til at informere og gøre en tryg, service i topklasse"
    22/03/2017