Tandblegning

tandblegning
 
For nogle mennesker kan misfarvninger af tænderne være så generende, at de undlader at smile og grine. For dem kan tandblegning være en god løsning, men det er ikke alle former for misfarvning der kan afbleges.

Misfarvning af tænder kan skyldes mange ting. Det kan være aflejring på tandoverfladen af farvestoffer fra mad og drikkevarer som kaffe, te og rødvin, men også visse former for medicin kan give misfarvninger. Overfladiske misfarvninger fjernes generelt ved en normal tandrensning, men hvis der er tale om misfarvninger som er trængt ind i selve tanden, kan en tandblegning være den eneste måde fjerne misfarvningen på.

Misfarvningen kan også være forårsaget af en død nerve i tanden eller en defekt emaljestruktur. Tandblegning skal ske i samråd med tandlægen.

Vi anvender altid de mest skånsomme produkter, som samtidig giver et sikkert og langvarigt resultat.

  • "Virkelig god service, det var en ren fornøjelse, normalt føler jeg mig ret utryg ved at tage til tandlægen, men Jakob som jeg var inde hos, var rigtig god til at informere og gøre en tryg, service i topklasse"
    22/03/2017
  • "Helt igennem en fantastisk Tandkæge (Stine Elkjær) med høj faglighed - som afspejles af solidt håndværk. Heraf gør hun nytte af løbende sparring med sine kompetente klinik assistenter, hvilket skaber en positiv energi på klinikken. "
    21/02/2019

Hjælp os med at hjælpe dig


På vegne af både jer og den generelle tandsundhed i Danmark, deltager vi her på klinikken i en underskriftindsamling. Årsagen til dette er en hasteindført særlov, der skærer betydeligt i det offentlige tilskud til forebyggende tandpleje. Dette betyder bl.a., at priserne på flere typer behandling desværre stiger lidt.

Det vil hjælpe meget, hvis I vil bidrage med jeres underskrifter, da dette vil sende et utvetydigt signal til politikerne om at den danske befolkning – ikke kun de ansatte på tandklinikkerne – ønsker en bedre løsning på alles vegne.

Linket til underskriftindsamlingen kan findes her:

memeta.dk/underskriftindsamling/

 

×
Online booking