tandeftersyn-ikonTandeftersyn

tandeftersyn
 

tandeftersyn-ikon
Vi anbefaler alle at få foretaget et almindeligt tandeftersyn regelmæssigt. På den måde kan vi opdage begyndende problemer inden de udvikler sig og i tide sætte ind med en forebyggende behandling. Hvor ofte man bør få foretaget et tandeftersyn afhænger af den enkelte patient.

Ved et almindeligt tandeftersyn tilbyder vi en tandrensning, hvor vi fjerner tandsten og renser tænderne for misfarvninger og belægninger. Til tandrensning kan vi bl.a. tilbyde airflow, som er meget effektiv og skånsom til fjernelse af misfarvninger, og som mange patienter synes er mere behageligt end andre former for tandrensning.

  • "Virkelig god service, det var en ren fornøjelse, normalt føler jeg mig ret utryg ved at tage til tandlægen, men Jakob som jeg var inde hos, var rigtig god til at informere og gøre en tryg, service i topklasse"
    22/03/2017
  • "Helt igennem en fantastisk Tandkæge (Stine Elkjær) med høj faglighed - som afspejles af solidt håndværk. Heraf gør hun nytte af løbende sparring med sine kompetente klinik assistenter, hvilket skaber en positiv energi på klinikken. "
    21/02/2019

Hjælp os med at hjælpe dig


På vegne af både jer og den generelle tandsundhed i Danmark, deltager vi her på klinikken i en underskriftindsamling. Årsagen til dette er en hasteindført særlov, der skærer betydeligt i det offentlige tilskud til forebyggende tandpleje. Dette betyder bl.a., at priserne på flere typer behandling desværre stiger lidt.

Det vil hjælpe meget, hvis I vil bidrage med jeres underskrifter, da dette vil sende et utvetydigt signal til politikerne om at den danske befolkning – ikke kun de ansatte på tandklinikkerne – ønsker en bedre løsning på alles vegne.

Linket til underskriftindsamlingen kan findes her:

memeta.dk/underskriftindsamling/

 

×
Online booking