tandeftersyn-ikonBidskinner

bideskinner

bideskinne-ikonPatienter som skærer tænder om natten, eller bider hårdt sammen, kan få ødelagt nattesøvnen. Dette kan medføre symptomer så som hovedpine, unødvendigt slid på tænderne, træthed i kæberne og træthed eller ømhed i tyggemusklerne.
En bidskinne virker ved at mindske sammenbiddet af tænderne, da den udfylder en del af pladsen i munden og aftager en del af trykket fra biddet. Samtidig får den underkæben til at være i en mere afslappet position. Dette medfører at patienten forhindres i at bide tænderne hårdt sammen, og musklerne i kæben bliver aflastet. Generne fra forskellige problemer med kæbeleddet kan ligeledes afhjælpes ved brug af en bidskinne.
Bidskinnen er en skinne i hård plast specielt fremstillet til den enkelte patients tænder.

  • "Virkelig god service, det var en ren fornøjelse, normalt føler jeg mig ret utryg ved at tage til tandlægen, men Jakob som jeg var inde hos, var rigtig god til at informere og gøre en tryg, service i topklasse"
    22/03/2017
  • "Helt igennem en fantastisk Tandkæge (Stine Elkjær) med høj faglighed - som afspejles af solidt håndværk. Heraf gør hun nytte af løbende sparring med sine kompetente klinik assistenter, hvilket skaber en positiv energi på klinikken. "
    21/02/2019

Hjælp os med at hjælpe dig


På vegne af både jer og den generelle tandsundhed i Danmark, deltager vi her på klinikken i en underskriftindsamling. Årsagen til dette er en hasteindført særlov, der skærer betydeligt i det offentlige tilskud til forebyggende tandpleje. Dette betyder bl.a., at priserne på flere typer behandling desværre stiger lidt.

Det vil hjælpe meget, hvis I vil bidrage med jeres underskrifter, da dette vil sende et utvetydigt signal til politikerne om at den danske befolkning – ikke kun de ansatte på tandklinikkerne – ønsker en bedre løsning på alles vegne.

Linket til underskriftindsamlingen kan findes her:

memeta.dk/underskriftindsamling/

 

×
Online booking