Pensionistrabat

Få pensionistrabat hos Tandklinikken v. Stine Elkjær

Med tiden vil vi allesammen opleve, at det er nødvendigt at komme til tandlægen oftere. Det skyldes, at tænderne har tjent deres formål i mange år, og er blevet udsat for meget. Det er helt naturligt at vores tænder trænger til ekstra pleje og dybdegående rensninger, jo ældre vi bliver. Mange ældre mennesker får derudover medicin for sygdomme, og det kan i nogle tilfælde påvirke tænder og munds sundhed. Det er derfor vigtigt at komme regelmæssigt til tandlægen og få et tandeftersyn, så vi løbende kan holde øje med tandproblemer eller skader.

Hvorfor er det særligt vigtigt hos ældre med regelmæssige tandlægebesøg?

Et af de mere almindelige problemer der kan opstå hos vores ældre patienter er tandkødssygdomme. Dette sker, når plak omkring den nederste del af tanden ikke fjernes eller  ikke fjernes korrekt. Der er en række faktorer, der bidrager til plak i bunden af tanden, eksempelvis forkert tandbørstning, eller hvis man ikke bruger tandtråd. Der er bl.a. set eksempler på, at mange børster tænderne i en tilfældig orden og dermed koncentrerer sig for meget om de øverste dele af tænderne. Selvom det ikke er helt forkert at fokusere på toppen af ens tænder, er det også vigtigt at huske tænderne bagerst i munden samt bag om de forreste sæt tænder, så grundlaget for en ordentlig tandbørstning ikke mister fokus.

Montering af tandproteser og andre dentale apparater kan også medføre problemer med plak – ligesom at bestemte fødevarer også kan forværre problemet.

Bevar den gode tandpleje med 15% pensionistrabat

En regelmæssig tandpleje er noget, som mange kan tage for givet. Vi kender alle til vigtigheden i at sikre, at vi besøger tandlægen regelmæssigt, og vi ved at det er en vigtig del af at passe godt på vores tænder. Desværre viser det sig hos nogle i takt med deres alder, at de regelmæssige tandlægeundersøgelser ophører, fordi de gamle og misfarvede tænder er noget, som en tandlæge ikke kan gøre noget ved alligevel – men det kan vi. Uanset alder er sunde tænder vigtige for vores generelle velbefindende og sundhed. Med vores 15% pensionistrabat behøver det ikke at være en dyr fornøjelse at passe på sine tænder. Hos Tandklinikken v. Stine Elkjær vil vi meget gerne tilbyde dig et tandeftersyn af høj kvalitet, så vi kan sikre at dine tænder bevarer sin sundhed.

  • "Virkelig god service, det var en ren fornøjelse, normalt føler jeg mig ret utryg ved at tage til tandlægen, men Jakob som jeg var inde hos, var rigtig god til at informere og gøre en tryg, service i topklasse"
    22/03/2017
  • "Helt igennem en fantastisk Tandkæge (Stine Elkjær) med høj faglighed - som afspejles af solidt håndværk. Heraf gør hun nytte af løbende sparring med sine kompetente klinik assistenter, hvilket skaber en positiv energi på klinikken. "
    21/02/2019

Hjælp os med at hjælpe dig


På vegne af både jer og den generelle tandsundhed i Danmark, deltager vi her på klinikken i en underskriftindsamling. Årsagen til dette er en hasteindført særlov, der skærer betydeligt i det offentlige tilskud til forebyggende tandpleje. Dette betyder bl.a., at priserne på flere typer behandling desværre stiger lidt.

Det vil hjælpe meget, hvis I vil bidrage med jeres underskrifter, da dette vil sende et utvetydigt signal til politikerne om at den danske befolkning – ikke kun de ansatte på tandklinikkerne – ønsker en bedre løsning på alles vegne.

Linket til underskriftindsamlingen kan findes her:

memeta.dk/underskriftindsamling/

 

×
Online booking