Studierabat

Få studierabat på Tandklinikken

Som studerende er det særligt vigtigt at holde et vågent øje med budgettet, når man er på SU. Der er derfor mange, der fravælger de vigtige tandlægebesøg som følge af dette. Hos Tandklinikken v. Stine Elkjær anbefaler vi alle vores unge patienter at prioritere sin tandpleje og mundhygiejne. Et sundt og velplejet sæt tænder, mund og tandkød er vigtigt for din generelle sundhed – og mere end blot en luksus.

Er du studerende og på udkig efter en billig måde at vedligeholde dine tænder på, kan du få 25% studierabat ved behandlinger uden tilskud fra den offentlige sygesikring. Er du fyldt over 18 år kan vi også hjælpe dig med din ansøgning om kommunalt tilskud til din næste tandlægebehandling.

Få bugt med oversete tandproblemer

For nogle studerende kan det være ubehageligt eller ligefrem stressende, at skulle til tandlægen. Men uanset alder er det vigtigt ikke at undgå tandlægen på grund af frygt eller et stramt budget. Ved at udskyde dit næste tandlægebesøg er du med til at øge chancen for at forværre oversete tandproblemer – situationer som i sidste ende kan resultere i dyre og komplicerede behandlingsforløb.

På tandklinikken holder vi særligt øje med tidlige tegn på mulige problemer i tænder, tandkød og mund før, at de begynder at volde dig pludselige smerter eller vedvarende irritation. Til dette kan du med vores studierabat få den relevante behandling – eller du kan tage kontakt til klinikken og få gode råd til tandbørstning eller brug af tandtråd for bedre, at kunne vedligeholde din tandpleje og mundhygiejne. Dog er det bedst med et tandlægebesøg for at forebygge og behandle mulige tandproblemer.

Billig og fornuftig tandpleje

Da mange studerende udskyder de anbefalede halvårlige tandlægebesøg, kan man have oversete symptomer på tandkødsbetændelse og lignende tandproblemer. Konsultation er nødvendigt for en nøjagtig prissættelse, men med mulighed for studierabat kan du som studerende prioritere dit vigtige tandlægebesøg og passe på dine tænder og tandkød til en overkommelig pris.

  • "Virkelig god service, det var en ren fornøjelse, normalt føler jeg mig ret utryg ved at tage til tandlægen, men Jakob som jeg var inde hos, var rigtig god til at informere og gøre en tryg, service i topklasse"
    22/03/2017
  • "Helt igennem en fantastisk Tandkæge (Stine Elkjær) med høj faglighed - som afspejles af solidt håndværk. Heraf gør hun nytte af løbende sparring med sine kompetente klinik assistenter, hvilket skaber en positiv energi på klinikken. "
    21/02/2019

Hjælp os med at hjælpe dig


På vegne af både jer og den generelle tandsundhed i Danmark, deltager vi her på klinikken i en underskriftindsamling. Årsagen til dette er en hasteindført særlov, der skærer betydeligt i det offentlige tilskud til forebyggende tandpleje. Dette betyder bl.a., at priserne på flere typer behandling desværre stiger lidt.

Det vil hjælpe meget, hvis I vil bidrage med jeres underskrifter, da dette vil sende et utvetydigt signal til politikerne om at den danske befolkning – ikke kun de ansatte på tandklinikkerne – ønsker en bedre løsning på alles vegne.

Linket til underskriftindsamlingen kan findes her:

memeta.dk/underskriftindsamling/

 

×
Online booking