Tandlæge Forum

Tryg tandpleje et stenkast fra Forum

I København V ikke langt fra Forum ligger en professionel og kompetent tandlæge med konkurrencedygtige priser. Tandklinikken v. Stine Elkjær har høje ambitioner, og vi sætter altid dig som patient i centrum. Hos os kan du føle dig tryg ved at få en grundig og smertefri behandling, så dine tænder får den bedst mulige pleje. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål til vores behandlinger eller gerne vil bestille en tid. Vi ser frem til at høre fra dig.

Om Tandklinikken v. Stine Elkjær

Hos Tandklinikken v. Stine Elkjær har vi fokus på en omsorgsfuld og omhyggelig tandbehandling. Vi har mere end 25 års erfaring med tandbehandling, og vi kan tage os af både de små og store behandlingerr. De venlige og kompetente tandlæger hos os sørger altid for at holde dig informeret, og fortælle dig om behandlingen undervejs. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg og rolig, så du kan slappe af ved dit tandlægebesøg.

Vi ved, at mange mennesker lider af tandlægeskræk, og derfor ligger det os særligt på sinde at give dig en behagelig smertefri behandling. Vi har mange års erfaring med at behandle patienter med tandlægeskræk, og vi gør alt, hvad vi kan for at hjælpe dig godt igennem, så du ikke længere behøver at frygte tandlægebesøget. Sørg endelig for at fortælle os om, hvis du har tandlægeskræk, så vi kan vise dig så stort hensyn som muligt. Vi sørger altid for, at der er mulighed for bedøvelse under behandlingen, hvis du vil være garanteret en helt smertefri behandling.

Behandlinger

Hos din tandlæge ved Tandklinikken v. Stine Elkjær kan du få en lang række behandlinger. Vi tilbyder både:

 • Tandrensning
 • Tandeftersyn
 • Tandkroner, broer og opbygninger
 • Tandkirurgi
 • Paradentosebehandling
 • Tandblegning
 • Implantater
 • Rodbehandling
 • Almindelig Tandpleje
 • Bidskinne
 • Kosmetisk tandbehandling

Så hvad end, du måtte have brug for af tandpleje, står vi klar til at hjælpe dig.

 

Kontakt Tandklinikken v. Stine Elkjær


Tandklinikken v. Stine Elkjær ligger på Åboulevard 7, 2th., 1635 København V. Hvis du kommer til klinikken i bil, er der gode parkeringsforhold i nærheden, og der er gratis parkering i 2 timer, hvis du parkerer ved Forum, som hører til Frederiksberg. Hvis du vælger at tage cyklen til tandlæge, ligger vi også i cykelafstand fra de fleste områder af København som Frederiksberg, Østerbro og Nørrebro. Der er herudover gode muligheder for at tage offentlig transport til tandklinikken. Der går flere busser hertil, og vi ligger også kun 3 minutters gang fra Metroens stoppested ved Forum, hvis du ønsker at tage Metroen til tandlæge.

Du er meget velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne dine spørgsmål, booker en tid til dig eller andet.

 • "Virkelig god service, det var en ren fornøjelse, normalt føler jeg mig ret utryg ved at tage til tandlægen, men Jakob som jeg var inde hos, var rigtig god til at informere og gøre en tryg, service i topklasse"
  22/03/2017
 • "Helt igennem en fantastisk Tandkæge (Stine Elkjær) med høj faglighed - som afspejles af solidt håndværk. Heraf gør hun nytte af løbende sparring med sine kompetente klinik assistenter, hvilket skaber en positiv energi på klinikken. "
  21/02/2019

Hjælp os med at hjælpe dig


På vegne af både jer og den generelle tandsundhed i Danmark, deltager vi her på klinikken i en underskriftindsamling. Årsagen til dette er en hasteindført særlov, der skærer betydeligt i det offentlige tilskud til forebyggende tandpleje. Dette betyder bl.a., at priserne på flere typer behandling desværre stiger lidt.

Det vil hjælpe meget, hvis I vil bidrage med jeres underskrifter, da dette vil sende et utvetydigt signal til politikerne om at den danske befolkning – ikke kun de ansatte på tandklinikkerne – ønsker en bedre løsning på alles vegne.

Linket til underskriftindsamlingen kan findes her:

memeta.dk/underskriftindsamling/

 

×
Online booking