Tandlæge på Vesterbro

Søger du en Tandlæge på Vesterbro?

Tandlægeklinikken Stine Elkjær har adresse på Åboulevard 7, 2 sal som ligger tæt op af søerne i København.

Når du vælger denne tandlæge på Vesterbro, er du sikker på at få:

  • Effektiv og hurtig tandlæge behandling
  • Smertefri og behagelig behandling fra start til slut
  • En snak om finansiering og forskellige behandlingsformer før start
  • Operationer der holder i længden og derfor giver mest værdi på sigt

Se på kortet herunder hvor tæt vores tandlægeklinik er placeret ved Søerne:

 

Mange af vores kunder kommer igen år efter år fordi de er tilfredse med det arbejde vi udfører for dem. Derfor er vi heller ikke den billigste tandlæge ved søerne på Vesterbro. Derimod kan vi love at det arbejde vi laver er korrekt og ikke tvinger dig ud i ekstra-omkostninger om eksempelvis et halvt år.

Har du løst til at høre mere om vores behandlingerformer er du meget velkommen til at kontakte os direkte på: 35 35 75 68

Du kan også benytte vores online kontakt formular og derefter vil din tandlæge kontakte dig igen.

  • "Virkelig god service, det var en ren fornøjelse, normalt føler jeg mig ret utryg ved at tage til tandlægen, men Jakob som jeg var inde hos, var rigtig god til at informere og gøre en tryg, service i topklasse"
    22/03/2017
  • "Helt igennem en fantastisk Tandkæge (Stine Elkjær) med høj faglighed - som afspejles af solidt håndværk. Heraf gør hun nytte af løbende sparring med sine kompetente klinik assistenter, hvilket skaber en positiv energi på klinikken. "
    21/02/2019

Hjælp os med at hjælpe dig


På vegne af både jer og den generelle tandsundhed i Danmark, deltager vi her på klinikken i en underskriftindsamling. Årsagen til dette er en hasteindført særlov, der skærer betydeligt i det offentlige tilskud til forebyggende tandpleje. Dette betyder bl.a., at priserne på flere typer behandling desværre stiger lidt.

Det vil hjælpe meget, hvis I vil bidrage med jeres underskrifter, da dette vil sende et utvetydigt signal til politikerne om at den danske befolkning – ikke kun de ansatte på tandklinikkerne – ønsker en bedre løsning på alles vegne.

Linket til underskriftindsamlingen kan findes her:

memeta.dk/underskriftindsamling/

 

×
Online booking