Dit besøg hos os skal være en god oplevelse.

Det er helt normalt at være nervøs inden sin tid, og for mange kan det skyldes bekymringer for smerte eller usikkerhed i forbindelse med behandlingen. Vi sætter altid tid af til at gennemgå din behandling og eventuelle spørgsmål, så du ved, hvad der skal ske. Og så tør vi godt love dig, at vi gør vores bedste for, at din behandling bliver så smertefri som mulig.

Hvad kan du selv gøre, hvis du er nervøs for at gå til tandlægen?
Du kan med fordel lægge din tid tidligt på dagen, så du ikke skal gå og være nervøs flere timer før. Du kan også gøre os opmærksom på din nervøsitet, når du ringer og bestiller tid, så vi ved det allerede, når du træder ind af døren.

Hvis du har specifikke bekymringer eller spørgsmål til din behandling, kan du med fordel skrive dem ned, så gennemgår vi dem sammen.