Få smilet tilbage

Tandkroner, broer og opbygninger

Er en tand så destrueret at den ikke kan genopbygges med en fyldning, kan det være nødvendigt at restaurere tanden med en krone. En krone kan fremstilles i tandfarvet porcelæn eller i guld. Behandlingen består i en beslibning af tanden, hvorefter der tages et aftryk. Aftrykket bruger tandteknikeren til at fremstille kronen.

Mistede tænder kan ofte erstattes af en bro. Broer fremstilles i samme materialer og ved samme fremgangsmåde som kroner, men omfatter flere tænder på en gang.

Er tanden rodbehandlet, og mangler der meget af den naturlige tand, kan det blive nødvendigt først at forstærke den med en stiftopbygning. Her vil man sætte en stift ned i tanden og opbygge en stub som kronen eller broen kan sidde fast på.

Implantater

Har du mistet en eller flere tænder, kan et tandimplantat være den bedste løsning. Det er i dag en almindelig anerkendt behandling som de fleste kan få foretaget, og implantater har ofte en lang levetid. Der kan dog være biologiske omstændigheder som gør, at denne behandling ikke er velegnet. En grundig undersøgelse vil afgøre dette.

Et implantat er fremstillet af titanium, som let accepteres af kroppen. Det fungerer som en kunstig tandrod, hvorpå der sættes en eller flere kunstige tænder, der både ligner og føles som en naturlig tand.

Vi har i mange år arbejdet med implantater og er derfor altid klar med kompetent rådgivning om hele behandlingsprocessen. Klinikken er medlem af 3 implantatgrupper – KIBO (lokal forening), DSOI (landsdækkende forening) og EAO (europæisk forening).

Fokus på kvalitet

Nogle tandlæger på Vesterbro, Nørrebro eller i København tilbyder meget billige behandlinger. Desværre ender det ofte med at blive langt dyrere for patienten i sidste ende. På f.eks. tandfyldninger kan der være meget stort udsving i kvaliteten, og derfor kan man være uheldig at skulle have lavet fyldningen igen efter bare 1 eller 2 år. Hos Tandklinikken v. Stine Elkjær vægter vi høj kvalitet, og Tandlæge Stine Elkjær følger altid aftaler til dørs og sørger for, at tandbehandlingen løser et hvert tandproblem nu, men også mange år i fremtiden.

Et professionelt miljø

På Tandklinikken v. Stine Elkjær benytter vi altid det bedste og nyeste tandlægeudstyr. Det gør, at man hurtigt og effektivt kan blive behandlet. Ydermere kan det moderne tandlægeudstyr være med til at give en næsten smertefri behandling. Tandklinikken går meget op i, at der er et meget afslappet og behageligt miljø for patienterne. Behandlingsrummene er store og lyse, således at de skaber de bedste rammer, både for vores tandlæger og for vores patienter.

Lider du af tandlægeskræk?

Vi har mange års erfaring med at behandle patienter, der kæmper med tandlægeskræk.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte patients behov og tilbyder forskellige former for tilvænning. I nogle tilfælde anvendes eventuelt beroligende medicin. Vi lægger stor vægt på kommunikation og tillid, og behandlingen vil altid foregå på patientens præmisser.

Åbningstider og kontakt

Åbningstider

mandag8:00 – 18:00
tirsdag8:00 – 16:00
onsdag8:00 – 16:00
torsdag8:00 – 15:00
fredag8:00 – 15:30

Ved meget akut behov for tandlægehjælp, eller såfremt du ikke kan finde en tid der passer, er du velkommen til at ringe til klinikken.