Vi tager hånd om dit ubehag

Her på klinikken foretager vi de fleste kirurgiske indgreb, bl.a. fjernelse af visdomstænder, operationer af cyster, rodspidsoperationer og isætning af implantater.

Er der tale om særligt krævende operationer har vi et godt samarbejde med erfarne specialtandlæger og kæbekirurger.

  •  En visdomstand, der ikke er vokset ordentligt frem, kan blive nødvendig at fjerne, så den ikke er årsag til betændelser eller skader på nabotænderne.
  •  En cyste i kæbe eller mundslimhinde kan give store gener, men kan let opereres med lokalbedøvelse.
  •  En rodspidsoperation er nødvendig, hvis betændelser på rodspidser ikke kan behandles med en almindelig rodbehandling.

Fokus på kvalitet

Nogle tandlæger på Vesterbro, Nørrebro eller i København tilbyder meget billige behandlinger. Desværre ender det ofte med at blive langt dyrere for patienten i sidste ende. På f.eks. tandfyldninger kan der være meget stort udsving i kvaliteten, og derfor kan man være uheldig at skulle have lavet fyldningen igen efter bare 1 eller 2 år. Hos Tandklinikken v. Stine Elkjær vægter vi høj kvalitet, og Tandlæge Stine Elkjær følger altid aftaler til dørs og sørger for, at tandbehandlingen løser et hvert tandproblem nu, men også mange år i fremtiden.

Et professionelt miljø

På Tandklinikken v. Stine Elkjær benytter vi altid det bedste og nyeste tandlægeudstyr. Det gør, at man hurtigt og effektivt kan blive behandlet. Ydermere kan det moderne tandlægeudstyr være med til at give en næsten smertefri behandling. Tandklinikken går meget op i, at der er et meget afslappet og behageligt miljø for patienterne. Behandlingsrummene er store og lyse, således at de skaber de bedste rammer, både for vores tandlæger og for vores patienter.

Lider du af tandlægeskræk?

Vi har mange års erfaring med at behandle patienter, der kæmper med tandlægeskræk.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte patients behov og tilbyder forskellige former for tilvænning. I nogle tilfælde anvendes eventuelt beroligende medicin. Vi lægger stor vægt på kommunikation og tillid, og behandlingen vil altid foregå på patientens præmisser.

Åbningstider og kontakt

Åbningstider

mandag8:00 – 18:00
tirsdag8:00 – 16:00
onsdag8:00 – 16:00
torsdag8:00 – 15:00
fredag8:00 – 15:30

Ved meget akut behov for tandlægehjælp, eller såfremt du ikke kan finde en tid der passer, er du velkommen til at ringe til klinikken.