Om os

personale

”Ingen opgave er for stor for os, de vanskelige tager bare lidt længere tid”
– Stine Elkjær

På Tandklinikken v. Stine Elkjær benytter vi altid det bedste og nyeste tandlægeudstyr. Det gør, at man hurtigt og effektivt kan blive behandlet. Ydermere kan det moderne tandlægeudstyr være med til at give en næsten smertefri behandling.

Tandklinikken går meget op i, at der er et meget afslappet og behageligt miljø for patienterne. Behandlingsrummene er store og lyse, således at de skaber de bedste rammer, både for vores tandlæger og for vores patienter.

 

stineelkjaer

Stine Elkjær

Tandlæge. Ejer af klinikken siden 2001, f. 1965.

Uddannet i 1990 fra Københavns Tandlægehøjskole. Deltager løbende i efteruddannelse i Danmark og udlandet. Stor erfaring inden for alle typer almindelig tandbehandling, bl.a. implantatbehandling. Medlem af: Tandlægeforeningen, KIBO (lokal implantatforening), DSOI (dansk implantatforening), EAO (europæisk implantatforening) og TUG (Tandsundhed Uden Grænser). Har været frivillig udsendt med TUG.

jakob

Jacob Høxbroe

Tandlæge, f. 1989

Ansat på klinikken siden juni 2015. Deltager løbende i efteruddannelse. Medlem af: ATO (fagforening), KIBO (lokal implantatforening) og TUG (Tandsundhed Uden Grænser). Arbejder frivilligt på Røde Kors’ sundhedsklinik. Udfører de fleste typer behandlinger, herunder implantatbehandling, kosmetisk behandling samt tilvænning af patienter med tandlægeskræk.

lottebergerhansen

Lotte Berger Hansen

Klinikassistent, f. 1969.

Ansat på klinikken siden 2002. Uddannet som klinikassistent i 1998. Efteruddannet i tandrensning og profylakse. Løbende efteruddannelse, bl.a. i kirurgi, herunder implantatbehandling.

Har været frivillig udsendt med TUG. Arbejder frivilligt på Røde Kors’ sundhedsklinik.

tinemarkerhansen

Tine Marker

Klinikadministrator, f. 1971.

Ansat på klinikken siden 2003. Uddannet som klinikassistent i 1996. Efteruddannet i tandrensning og profylakse samt klinikadministration. Løbende efteruddannelse i bl.a. tandblegning. Varetager primært receptionsarbejde.

 

tinemarkerhansen

Zena Chaaban

Tandplejer, f. 1994

Ansat på klinikken siden marts 2019. Uddannet som tandplejer i 2017 og har været i job siden. Zena er super kompetent og varetager primært undersøgelser, tandrensninger og paradentosebehandlinger.

 

tinemarkerhansen

Mherose Kristensen

Tandklinikassistent, Elev f. 1985

Ansat på klinikken siden midt januar 2019. Er løbende på uddannelsesforløb på Skolen for Klinikassistenter og Tandplejere. Assisterer til de fleste almindelige behandlinger.

 

  • "Virkelig god service, det var en ren fornøjelse, normalt føler jeg mig ret utryg ved at tage til tandlægen, men Jakob som jeg var inde hos, var rigtig god til at informere og gøre en tryg, service i topklasse"
    22/03/2017
  • "Helt igennem en fantastisk Tandkæge (Stine Elkjær) med høj faglighed - som afspejles af solidt håndværk. Heraf gør hun nytte af løbende sparring med sine kompetente klinik assistenter, hvilket skaber en positiv energi på klinikken. "
    21/02/2019

Hjælp os med at hjælpe dig


På vegne af både jer og den generelle tandsundhed i Danmark, deltager vi her på klinikken i en underskriftindsamling. Årsagen til dette er en hasteindført særlov, der skærer betydeligt i det offentlige tilskud til forebyggende tandpleje. Dette betyder bl.a., at priserne på flere typer behandling desværre stiger lidt.

Det vil hjælpe meget, hvis I vil bidrage med jeres underskrifter, da dette vil sende et utvetydigt signal til politikerne om at den danske befolkning – ikke kun de ansatte på tandklinikkerne – ønsker en bedre løsning på alles vegne.

Linket til underskriftindsamlingen kan findes her:

memeta.dk/underskriftindsamling/

 

×
Online booking