Mere end 25 års erfaring

Her er der altid fokus på, at alle tandbehandlinger bliver udført på en omhyggelig og omsorgsfuld måde. Klinikken har over 25 års erfaring med langt de fleste former for tandbehandling. Vi går meget op i, at der er et afslappet og behageligt miljø for patienterne. Behandlingsrummene er store og lyse, således at de skaber de bedste rammer, både for vores patienter og for os.

Når man besøger tandklinikken, kan man være sikker på, at der er omsorg for alle patienter, og at der løbende fortælles, hvad der foretages i patientens mund under hele behandlingen. Ved alle undersøgelser vil man blive oplyst om eventuelt behandlingsbehov og forskellige behandlingsmuligheder. Derudover vil man naturligvis have mulighed for at få et skriftligt prisoverslag – samt at blive informeret om de enkelte behandlinger.

Ydelser og behandlinger

TANDESTETIK

TANDESTETIK

TANDKOSMETIK

TANDKOSMETIK

FOREBYGGENDE BEHANDLINGER

FOREBYGGENDE BEHANDLING

TANDKIRUGI

TANDKIRURGI

ALMEN TANDBEHANDLING

ALMEN TANDBEHANDLING

Lad os finde en tid til dig

Der er 3 minutters gang fra Metroen, der stopper foran Forum. Der er gode parkeringsforhold for bilister og gratis parkering i 2 timer, hvis der parkeres ved Forum, som hører til Frederiksberg. Endvidere er der elevator for gangbesværede.

We're currently closed.We're open again on onsdag (17. juli 2024) from 8:00 to 16:00
1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder

Vi har glade patienter

97%

af vores patienter er meget tilfredse med kvaliteten og servicen på klinikken. Når du forlader klinikken vil du modtage en sms hvor du kan give os ris og ros. Vi tager i mod alle anmeldelser med kyshånd.

trustbuilder logo