Vi undgår problemerne før de opstår

Paradontose behandling

Paradentose er tandkødsbetændelse som har spredt sig dybere omkring tanden – altså ned omkring tandens rod. Dette medfører et tab af væv, som gør at tanden ikke sidder lige så godt fast.

Det vigtigste formål med behandling af parodontose er at behandle og forebygge, så sygdommen ikke udvikler sig. Bliver parodontosen ikke behandlet, risikerer du i sidste ende at miste en eller flere tænder.

Vi instruerer i hvordan du selv optimalt kan holde tænderne rene. Herudover foretager vi en dybere tandrensning, hvor tændernes rødder glattes rene – en tandrodsrensning. Hvis tandkødet er meget betændt og ømt, kan det være nødvendigt at lokalbedøve.

I de tilfælde hvor parodontosen er meget fremskreden og konventionel behandling ikke er tilstrækkelig, kan det blive nødvendigt foretage en tandkødsoperation eller at supplere behandlingen med antibiotika. Dette er dog relativt sjældent.

Bideskinner

Patienter som skærer tænder om natten, eller bider hårdt sammen, kan få ødelagt nattesøvnen. Dette kan medføre symptomer så som hovedpine, unødvendigt slid på tænderne, træthed i kæberne og træthed eller ømhed i tyggemusklerne.

En bidskinne virker ved at mindske sammenbiddet af tænderne, da den udfylder en del af pladsen i munden og aftager en del af trykket fra biddet. Samtidig får den underkæben til at være i en mere afslappet position. Dette medfører at patienten forhindres i at bide tænderne hårdt sammen, og musklerne i kæben bliver aflastet. Generne fra forskellige problemer med kæbeleddet kan ligeledes afhjælpes ved brug af en bidskinne.

Bidskinnen er en skinne i hård plast specielt fremstillet til den enkelte patients tænder.

Fokus på kvalitet

Nogle tandlæger på Vesterbro, Nørrebro eller i København tilbyder meget billige behandlinger. Desværre ender det ofte med at blive langt dyrere for patienten i sidste ende. På f.eks. tandfyldninger kan der være meget stort udsving i kvaliteten, og derfor kan man være uheldig at skulle have lavet fyldningen igen efter bare 1 eller 2 år. Hos Tandklinikken v. Stine Elkjær vægter vi høj kvalitet, og Tandlæge Stine Elkjær følger altid aftaler til dørs og sørger for, at tandbehandlingen løser et hvert tandproblem nu, men også mange år i fremtiden.

Et professionelt miljø

På Tandklinikken v. Stine Elkjær benytter vi altid det bedste og nyeste tandlægeudstyr. Det gør, at man hurtigt og effektivt kan blive behandlet. Ydermere kan det moderne tandlægeudstyr være med til at give en næsten smertefri behandling. Tandklinikken går meget op i, at der er et meget afslappet og behageligt miljø for patienterne. Behandlingsrummene er store og lyse, således at de skaber de bedste rammer, både for vores tandlæger og for vores patienter.

Lider du af tandlægeskræk?

Vi har mange års erfaring med at behandle patienter, der kæmper med tandlægeskræk.

Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte patients behov og tilbyder forskellige former for tilvænning. I nogle tilfælde anvendes eventuelt beroligende medicin. Vi lægger stor vægt på kommunikation og tillid, og behandlingen vil altid foregå på patientens præmisser.

Åbningstider og kontakt

Åbningstider

mandag8:00 – 18:00
tirsdag8:00 – 16:00
onsdag8:00 – 16:00
torsdag8:00 – 15:00
fredag8:00 – 15:30

Ved meget akut behov for tandlægehjælp, eller såfremt du ikke kan finde en tid der passer, er du velkommen til at ringe til klinikken.