Når du besøger os på klinikken, er Tine oftest den første, du møder – og med hende i receptionen kan du være sikker på at blive mødt med et smil og en varm velkomst.

For Tine er det nemlig fantastisk at have den første kontakt med alle vores patienter, og det er vigtigt for hende, at du føler dig tryg fra det øjeblik, du træder ind på klinikken. Hvis du generelt er nervøs, eller frygter en behandling, du skal have lavet, gør Tine hvad hun kan for at berolige dig, inden din behandling starter.

Tine har været på klinikken i 18 år, og hun elsker stadig sit arbejde. Det gør hun, fordi hun har en masse forskellige opgaver i hverdagen – men også fordi, hun kender de fleste af vores patienter rigtig godt. Hun synes altid, det er hyggeligt at høre, hvordan det går og blive opdateret på den seneste ankomst af børn, børnebørn eller oldebørn.

Har du spørgsmål til din behandling, brug for råd til tandplejen eller vil bestille tid, så ring til Tine på 35357568 📞