Du har næsten helt sikkert mødt Lotte – hun har nemlig været på klinikken siden vores klinikejer Stine købte den i 2001.

Lotte elsker ikke blot sit arbejde og hverdag her på klinikken, men også alle facetter indenfor klinikassistent-faget. Derfor har hun løbende efteruddannet sig i både kirurgisk assistance, bedøvelser, tandrensninger og blegebehandlinger. Det er dog kirurgien, der er Lottes helt store passion.

Men det er ikke kun, når det kommer til tandbehandling og at tage sig af vores søde patienter, at Lotte trækker i arbejdshandskerne. Hun er nemlig også klinikkens ”altmuligkvinde” og fikser både stoppede afløb, udskifter pakninger og kan generelt godt lide at fifle med ting, der skal skilles ad og samles på ny.

Vi er så glade for at have Lotte på klinikken – og det ved vi, at vores patienter også er.

Potræt af klinikassistent Lotte